Hirdetés

Ha a karácsonyt földműveléssel és horgászattal töltenéd, eljött a te napod

|

Eric Barone megosztott minden részletet az új Stardew Valley update kapcsán, ami már elérhető, és elképesztő mennyiségű új időtöltést kínál.

Hirdetés

Év elején a Stardew Valley negyedik születésnapja alkalmából a fejlesztő, Eric Barone bejelentette, hogy készül az 1.5-ös update, amely újfent komoly mennyiségű tartalommal bővíti majd a farmmenedzselős játékot. A ConcernedApe alias alatt tevékenykedő alkotó azóta is lelkesen kalapálja a következő frissítést - két másik projekt mellett -, amely most végre meg is érkezett.

ConcernedApe egy tartalmasabb posztban elárulta, hogy a 1.5-ös patch milyen új funkciókat és tartalmakat hozott magával. Az egyik egy új farmtípus, a Beach Farm. A leírás szerint ez jó termesztési és horgászati lehetőségeket ígér rengeteg nyílt térrel, ráadásul néha a víz partra mos loottal teli ládákat is, az öntözők azonban nem működnek a homokos talajban. 

Hirdetés

A másik az új "Advanced Game Options" menü, amivel olyan elemeket szabhatunk testre, mint a farmon spawnoló szörnyek, a Community Center csomagjai vagy éppen a bányászat jutalmai. 

Ezeken kívül az újdonságok között van sok más mellett egy osztott képernyős kooperatív mód, új NPC-k, új célok, rengeteg új tárgy, egy új küldetéstípus, új események, új házfejlesztések, új titkok és 9 új zene is, de Barone arra biztat mindenkit, hogy fedezze fel magának, mert akadnak meglepetések is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)