Hirdetés

Ha bejön a World of Warcraft battle royale módja, ennek örülni fogsz

|

Megoszlanak a vélemények az új tartalomról, de jó hírünk van azoknak, akik élvezik a kalózos PvP-t.

Hirdetés

Alaposan meglepte a közösséget a Blizzard, amikor bedobta mintegy kísérleti tartalomként World of Warcraft: Plunderstorm módját, amely battle royale-jellegű csatába hívja Azeroth kalózait. Az utóbbi napokban mindenki belekóstolt a cuccba, sőt nemrég még egy nagy, tartalomgyártói verseny is összeállt.

Tény, hogy nem mindenki ölelte keblére a WoW újítását, de akik igen, azok nagyon élvezik. A Plunderstorm épp keményen pörög mindenhol, a fejlesztők pedig látva a mód népszerűségét, bővítik is azt egy picit.

Hirdetés

Orlando Salvatore, a World of Warcraft szoftverfejlesztési vezetője ugyanis Trio módot ígért. Jelenleg csak szólóban vagy párosban tudunk részt venni a Plunderstorm csatákban, de valamikor a héten (mi szerdára tippelnénk, általában akkor esedékesek a változtatások) már hármasban is tengelyt akaszthatunk a többiekkel.

Azt azért nem árt tudni, hogy a kalózos battle royale egy limitált ideig elérhető extra játékopció. Ha van World of Warcraft-előfizetésünk, akkor a menüből érhetjük el az újdonságot, amihez még magas szintű karakterre vagy bármilyen előzetes ismeretre sincs szükségünk. Ha még nem próbáltátok, akkor érdemes lesz sietni, mert a Blizzard nem közölte, hogy meddig lesz elérhető a mód.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)