Hirdetés

Ha eddig nem játszottál a Scornnal, hamarosan új platformon vághatsz bele

|

A kicsavart horrorjáték PC és Xbox Series X|S után a PlayStation 5-öt is beveszi.

Hirdetés

Nem lett annyira kiemelkedő a Scorn, mint azt sokan várták, de rövidsége és egyéb hiányosságai ellenére is sokan beleszerettek az Ebb Software alkotásába. Elterjedését segítette, hogy tavaly októberi megjelenésekor PC-n és Xbox Series konzolokon is bekerült a Game Pass kínálatába, és most új lendületet kaphat: még idén érkezik a PlayStation 5-ös verzió.

A fejlesztők elmondása szerint ez a változat teljes mértékben kihasználja majd a konzol minden egyedi előnyét, exkluzív funkciókkal ruházzák fel a játékot.

Hirdetés

A DualSense-nek köszönhetően jobban be tudják húzni a játékosokat a Scorn világába, a finom rezgésekkel szeretnék érzékeltetni, mennyire rossz a főszereplőnek, amikor a kezein keresztül fájdalmat érez. Az adaptív ravaszok az eszközök használatakor másképp viselkednek, változik a feszességük attól függően, mennyire nehéz a kézben tartott tárgy.

Emellett azt is elárulták, hogy a digitális változat mellett lesz dobozos Deluxe kiadás is, benne a játék egy példánya mellett egy steelbookkal, egy digitális művészeti albummal, és a betétdalokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)