Hirdetés

Ha eddig nem vetted meg a Dead Island 2-t, most már nem is kell

|

A Dambuster Studios és a Deep Silver váratlanul sikeres zombis játéka minden előzetes hírverés nélkül felbukkant az Xbox Game Pass kínálatában.

Hirdetés

Megvan a jól bejáratott menetrendje annak, hogy a Microsoft miként kommunikálja az Xbox, PC és mobil platformokon egyaránt elérhető Game Pass mindenkori játékkínálatának bővülését. A redmondiak rendszerint minden hónap elején és közepén teszik közzé a következő, nagyjából kéthetes periódus során érkező újdonságok listáját. A legutóbb beharangozott kontingensről itt írtunk.

Olykor-olykor előfordul azonban, hogy mintegy meglepetésszerűen további címek is bekerülnek a havidíjas szolgáltatás katalógusába, és megesik, hogy ezeket még azelőtt sikerül élesíteniük az illetékeseknek, hogy megtörténne a formális bejelentés.

Hirdetés

Ugyanez történt most a Dead Island 2-vel is, aminek a letöltése e sorok gépelése közben a végéhez közeledik a Series X-emen. A zombis akció-szerepjáték (nem nevet, így kategorizálták az alkotók) xboxos terméklapja nem hagy kétséget afelől, hogy a megfelelő csomag birtokában - a Game Pass Core értelemszerűen nem játszik - ingyen lehet nyúzni a Dambuster Studios alkotását, melynek a sikere éppoly váratlan volt, mint felbukkanása a Game Passben.

Előzetesen ugyanis csak a legelvetemültebb hazardőrök mertek volna arra fogadni, hogy a hosszú évekig a fejlesztői pokolban sínylődő, több stúdiót is megjárt, nem egy alkalommal újrakezdett Dead Island 2 nemhogy pozitív kritikákat fog bezsebelni, hanem az Embracer Group szempontjából katasztrofálisan alakult 2023-as esztendő fénypontjainak egyike lesz.

Jelentem, a letöltés közben befejeződött, a játék rendeltetésszerűen működik, szóval csak azt tudom javasolni, hogy próbáljátok ki ti is, amennyiben felkeltette az érdeklődéseteket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)