Hirdetés

Ha eddig nem volt meg a Star Wars Jedi: Fallen Order, most már várj pár napot!

|

November 10-étől gyakorlatilag fillérekért játszhatjuk végig az utóbbi évek legjobb Star Wars játékát.

Hirdetés

A vegyes fogadtatású Star Wars Battlefront játékok után 2019-ben az EA azért csak megmutatta, hogy van olyan csapata (a Respawn Entertainment), ami méltó módon bánik a franchise-zal, annak meg külön örülünk, hogy az egy hónapja megjelent Star Wars Squadrons szintén jól sikerült.

Ez utóbbinak még csak a 10 órás próbaverziója található meg az EA Play alapváltozatának kínálatában, és ez jó darabig így marad, viszont a Fallen Order hamarosan teljes egészében elérhető lesz minden előfizető számára.

Hirdetés

November 10-én beteszik a kínálatba PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt, így az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői is elérhetik majd további költségek nélkül: az EA Play is ezen a napon olvad bele a Game Pass legdrágább változatába.

Ha még nem tudjátok, hogy megéri-e egyáltalán helyet csinálni neki, talán Star Wars Jedi: Fallen Order tesztünk segíthet eldönteni a kérdést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)