Hirdetés

Ha egy könyv megszólal - Videókritikával újít a Könyvmolyz

|

Léteznek hangoskönyvek, olyanok, akik felolvassák a könyveket, de ki hallott már könyvről készített videókritikát? Hát ti a folytatásban!

Hirdetés

Szinte alig jár még gyermekcipőben az a módi, hogy a filmek, játékok, zenék és egyéb szórakoztató műfajok mellett videókritikában elemezzünk egy-egy kemény vagy puhafedeles művet is, de azért akadtak már olyan vállalkozó szellemű egyének, akik megpróbálkoztak vele. A web4 egyik legrégebbi blogja, a Könyvmolyz ha nem is találta fel a spanyolviaszt, de mindenképpen úttörőnek számít a témában azzal, hogy elkészítették első videókritikájukat Bíró Szabolcs: Non nobis, Domine című alkotásáról, melyben kitérnek a szerző munkásságára, a könyv részleteire, de nem hagyják figyelmen kívül a pozitív tulajdonságok mellett a negatív felhangokat sem.

Aki kíváncsi arra, hogy miképpen mutat egy videókritika, ha történetesen egy könyv az alany, akkor látogasson el a nyolc és fél perces adáshoz és adjon egy esélyt a lelkes fiatalok szárnypróbálgatásainak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)