Hirdetés

Ha elég ügyes vagy a Diablo IV-ben, kőbe fogják vésni a nevedet, de ennek nem örül mindenki

|

Egy nagyon izgalmas versenyt indított be a Blizzard, de sokan már most csalást kiáltanak.

Hirdetés

A Diablo IV fejlesztői egy cuki kis akcióval tervezik meghálálni a legelhivatottabb játékosainak kitartását. A terv az, hogy az első 1000 hardcore kalandozó nevét, akik eljutnak a 100. szintre, belevésik Lilith egy szobrába.

A kihívás nem lesz egyszerű: hardocore módban szinteződni egyébként is nagyon kemény feladat, de így konkrét verseny indul majd a helyekért, aminek következtében gyorsaságra is szükség lesz.

Hirdetés

Érdekes lesz nézni majd az első hetekben, ahogy a helyek szépen felgyűlnek, de sokan már most csalást kiáltanak. Rengetegen jelezték, hogy a prémium variánsok előrendelői napokkal előbb kezdhetnek a többieknél, ráadásul a újságírók és tartalomgyártók már jóval előbb játszhattak a Diablo IV-gyel és így ismerik a játék minden trükkjét.

Míg az előrendelők esetében nincs nagyon megoldás, addig az utóbbi helyzetet tisztázta a Blizzard. A tesztelők nem vehetnek részt a versenyben, így ők kimaradnak a lehetőségből.

Introducing a physical leaderboard, race to level 100!
by u/Extension-Ad-9371 in diablo4

A Diablo IV június 6-án jelenik meg mindenki számára. Ti beszálltok majd a versengésbe?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)