Hirdetés

Ha ezt az öt játékot még végigjátszanád, siess, mert hamarosan eltűnnek a Game Passból!

|

A Microsoft ebben a hónapban is takarít, és kipakol néhány játékot a szolgáltatásának kínálatából.

Hirdetés

Ha rendszeres Xbox Game Pass előfizetők vagytok, akkor valószínűleg már hozzászoktatok, hogy játékok jönnek-mennek. Májusban sem ússzuk meg bizonyos címek elvesztése nélkül, de ezúttal legalább csak kevesek fognak szomorúan ébredni a takarítás másnapján.

Az Xbox csapata 5 játékot fog eltávolítani a bérlet kínálatából, melyek közül a legismertebb cím a FIFA 21, ám mivel mostanra már a keményvonalas rajongók jó eséllyel továbbléptek az aktuális kiadásra, így ez sem fog sokakat szíven ütni. A közelmúltban már bekerült a FIFA 23 is.

Hirdetés

A FIFA 21 mellett mind konzolon, mind PC-n elveszítjük az Evil Genius 2: World Dominationt, a Lawn Mowing Simulatort és a Floppy Knightsot, míg az Europa Universalis IV-et a PC-s tábornak kell nélkülöznie, konzolos verzió híján.

A fenti címek pontosan május 31-én kerülnek ki a Game Passből, így azért addig még van néhány napotok, hogy kipróbáljátok őket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)