Hirdetés

Ha Gran Turismo 7 logót láttok az interneten, ne dőljetek be neki

|

Egy PS5-re készülő Gran Turismo 7 elég remek hír lenne, a Next Level Racing oldal komoly találgatásokat indított be, amikor megosztott egy képet, amelyen egy új GT logója szerepel. Most magyarázkodniuk kell.

Hirdetés

A Sony sikeres versenyszimulátor szériájának legutóbbi része, a Gran Turismo Sport 2017-ben jelent meg, de számozott résszel legutóbb 2013-ban állt elő a Poliphony Digital fejlesztőcsapata. Éppen ezért sokan reménykednek benne, hogy a PlayStation 5 kezdő felhozatalában talán a Gran Turismo 7 is ott lehet. Sajnos egyelőre semmilyen hivatalos infó nem erősíti meg ezt, de az is mutatja, hogy az emberek mennyire várják az új részt, hogy milyen találgatások indulnak be, amikor úgy tűnik, bejelentés készül.

Hirdetés

A versenyszimulátorokhoz profi székeket gyártó Next Level Racing arra volt kíváncsi, hogy az autóversenyek szerelmesei mely játékokat várják legjobban 2020-ban. Ehhez a kérdéshez Instagramon megosztottak egy képet is, melyen egy versenyautót láthatunk az Automobalista 2, az F1 2020, a Dirt 5 és a Gran Turismo 7 logóinak kíséretében. Ez utóbbi olyan kérdés-cunamit indított el, melyre a Next Level Racing sem számított.

Ezután egy közleményben azt is elmondták, hogy semmilyen belsős információval nem rendelkeznek arról, hogy készülne a Gran Turismo 7, a grafikusaik a képen látható logót az internetet találták. Úgy gondolják, hogy a média túlságosan felfújta a dolgot, és téves következtetéseket vont le a kép alapján, de azért eltávolították a posztot. 

Ha már itt tartunk, ti melyik szimulátor megjelenésének örülnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)