Hirdetés

Ha igazi Fallout-rajongó vagy, akkor mostantól már egyedi széfben is tarthatod a konzolod, de ez nagyon sokba fog kerülni

|

A Fallout sorozat promotálása érdekében összeállt a Microsoft és a Bethesda egy egyedi termék erejéig, amelyhez saját mini vault is tartozik.

Hirdetés

Nem kell már sokat várnunk arra, hogy megláthassuk, milyen lett a Fallout Amazon általi adaptációja, hiszen a sorozat április 12-én debütál az Amazon Prime Videón. A teljes előzetes alapján még az is lehet, hogy hatalmas élmény lesz Lucy (Ella Purnell) történetét átélni, aki szakít a bunkerléttel, és felfedezi a pusztaságot, ahol olyan fura figurákkal találkozik, mint Walton Goggins ghoulja. 

A Fallout sorozat egyszerre igyekszik megszólítani a rajongókat és bevonzani olyanokat is, akik még soha nem hallottak róla, ezzel pedig a készítők is tisztában vannak (elég csak Jonathan Nolan legutóbbi nyilatkozatára gondolni, amit sokan félreértettek). 

Az alábbi cucc azonban van annyira különleges, hogy mindenki ott akarja tudni a gyűjteményében: a Fallout sorozat népszerűsítése érdekében a Microsoft és az Amazon egy egyedi Xbox Series X-et hozott össze, amelyhez saját kontroller és mini-páncélszekrény is tartozik.

Hirdetés

Utóbbit a Fort Knox tervezte, és természetesen a brand jellegzetes színeiben (kék és sárga) pompázik és egy Vault 33-as logóval van diszítve kívül, míg belül a franchise védjegyévé vált Vault Boy látható. Így néz ki: 

Sajnos a tematikus konzolról és kontrollerről nem osztottak meg képet, csak a páncélszekrényről, és van még egy rossz hírünk: a fenti ereklyét nem lehet megvásárolni, kizárólag nyereményjátékhoz készült. Úgy lehet beszállni a versenybe, ha valaki követi az Xbox Twitter/X-fiókját, és retweetelik a bejelentő üzenetet, viszont csak az Egyesült Államokban élők vehetnek részt benne, szóval a hazai rajongók kiestek. Pedig a csomag együttes értéke 5 ezer dollár (kb. 1,8 millió forint).

Azért van jó hír is, hiszen az Xbox Design Lab oldalán keresztül bárki létrehozhatja a saját Fallout-témájú vezérlőjét, a variációk alapjait a S.P.E.C.I.A.L. rendszer perkjei adják. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)