Hirdetés

Ha készül is új Borderlands, azon csak egy csapat dolgozhat

|

A jelek szerint a Gearbox Software nem enged más stúdiókat a franchise közelébe.

Hirdetés

Nem biztos, hogy sokan gondolták volna 2009-ben, az első Borderlands megjelenésének évében, hogy a Gearbox alkotásából végül egy méretes franchise lesz, amiből ráadásul már film is készül. A főbb részek mellett több spin-off is jött az elmúlt években, és a napokban arról kezdtek el pletykálni, hogy a Gearbox Software egy másik csapattal együtt dolgozik valami újdonságon.

Hirdetés

Randy Pitchford, a stúdió feje a Twitteren írt arról, hogy nem pontosak azok a pletykák, miszerint a Gearbox besegít vagy társfejlesztőként vesz részt egy újabb Borderlands vagy spin-off elkészítésében. A CEO továbbá megerősítette, hogy kizárólag a Gearbox fejleszt majd esetlegesen új részeket a franchise-hoz, bármiféle külső segítség nélkül.

Egyébként gyaníthatóan már készül valami nagy a stúdió műhelyében, hiszen maga Pitchford is megerősítette ezt, emellett több forrás szerint tényleg érkezhet egy spin-off, amit talán az idei E3-on jelenthet be a csapat. Most még a Borderlands 3 pörög, ennek biztos hagynak időt, de egy nyári bejelentés nem lenne túl korai.

Ti egy számozott résznek vagy egy spin-offnak örülnétek jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)