Hirdetés

Ha köröznek sose WoWozz.

|

Azt már régóta tudjuk, hogy hiába hiszi bárki is, hogy arctalan az interneten, ez nem igaz - a nagy tesó figyel.

Hirdetés

Ezúttal Nagy Testvér egy WoW játékosra csapott le.

Egy indianai megyei sheriff iroda (egészen pontosan Howard County) már 2007 óta körözött egy Alfred Hightower nevű pasit különböző kábítószeres vádakkal. Az üldözés és nyomozás közben a rendőrök rájöttek, hogy a bűnöző elhagyta az Egyesült Államokat, Kanadába szökött, de az is kiderült, hogy nagy World of Warcraft játékos. A Sheriff hivatala a Blizzardhoz fordult segítségért, akiktől rengeteg információ kiderült az illetőről, többek között az IP címe is. Ennek segítségével meglehetősen gyorsan megtalálták a pontos kanadai tartózkodási helyét, ahol le is tartózatták és hamarosan visszaszállítják Howard Countyba. 

A tanulság csak egy - az interneten a Nagy Tesó mindig figyel, ezt sose feledjük!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)