Hirdetés

Ha lesz Half-Life film, az csak a Valve kezei közül kerülhet ki

|

Gabe Newell azt nyilatkozta, hogyha lesz is valaha Half-Life film, azt biztos, hogy a Valve készíti majd.

Hirdetés

Gabe elárulta, hogy jópáran keresték meg azzal, hogy szeretnének filmet készíteni a szériából, ám ő minden ajánlatot visszautasított.

 

“WoW játékosként sokkal jobban szeretném, ha a WoW csapata készítené a filmet, szemben bárki mással. Kedvelem Sam Raimit, rajongója vagyok a Gonosz halott óta, de jobban örülnék egy Blizzard által készített filmnek" - mondta Newell. "A legjobb dolog az lenne, ha [a Half-Life-ot] nem engednénk filmre vinni, vagy ha mégis, azt mi csinálnánk. Aztán eszembe jutott: 'Mi csináljuk? Hát, ez lehetetlen'. Viszont itt van ez a Team Fortress 2 dolog, a Meet The Team rövidfilmek, ezzek a kísérleti projektjeink". Ez tulajdonképpen jó hír, mert a Valve azért csak jobban figyel arra, hogy ne égesse le magát teljesen egy gagyi filmadaptációval.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)