Hirdetés

Ha még ennyit sem tud a géped, felejtsd el, hogy karót döfsz a Redfall vámpírjainak szívébe

|

Az Arkane Studios közzétette a Redfall gépigényét, igaz, még nem a teljeset.

Hirdetés

Ahhoz többé-kevésbé már hozzászoktunk, hogy a fejlesztőcsapatok csak a megjelenés közvetlen közelségében kötik orrunkra játékaik hardveres követelményeit, ahogy már azon sem lepődünk meg, ha az utolsó hetekben még módosítanak az adatokon. És bizony már olyasmire is van példa, hogy valamely stúdió első körben csak a minimum gépigényt hozta nyilvánosságra.

Pontosan így tett az Arkane Austin is, egyelőre csak azt a hardverlistát bocsátotta a publikum rendelkezésére, amire támaszkodva erős kompromisszumokkal ugyan, de az egyedül és kooperatív módban is játszható FPS futtatására alkalmas konfigurációt rakhatunk össze.

Hirdetés

Azt, hogy Redfall esetében mi számít belépőszintnek, azaz mekkora felbontással, milyen beállításokkal kell beérnünk, valamint hogy 30 fps jelenti-e a maximumot, vagy reménykedhetünk-e 60 fps-ben, szintén nem derült még ki.

Redfall minimum gépigény

  • Operációs rendszer: Windows 10 64-bit
  • Processzor: Intel Core i5-8400 vagy AMD Ryzen 5 1600
  • Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1070 vagy AMD Radeon RX 580
  • RAM: 16 GB DDR4
  • Szabad hely: 100 GB
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A fenti követelmény legalább nem bánik el kegyetlenül a pénztárcánkkal, mivel egy 1070-et vagy azzal egyenértékű kártyát leakasztani azért már nem a világ legnagyobb befektetése. Persze azért jó lenne tudni, hogy a minimális elvárásoknak épp hogy csak megfelelő vas mit tud majd kihozni a lövöldéből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)