Hirdetés

Ha nagyon olcsón akarsz PC-re Bethesda címeket beszerezni, most érdemes!

|

A GOG csapata kirángatott egy dovahkiint a szekrényből és leüvöltették vele a Bethesda játékok árait.

Hirdetés

Ha ezt a végre csodálatosan napos (tényleg, eddig hol volt a május?) hétvégédet, na és persze a következő párszáz órádat különböző fantasy vagy poszt-apokaliptikus világokban szeretnéd eltölteni, akkor a GOG.com srácai remek ajánlatokkal tudnak szolgálni. A Good Old Games hatalmas akciót tart, mely során lenyesték a Bethesda felhozatalának árait, így ha kimaradtak a klasszikusok, most érdemes pótolni.

Amíg várunk a Starfield vagy a The Elder Scrolls VI megjelenésére, addig még bőven lesz alkalmunk elmerülni az elmúlt konzolgenerációk termésében.

Hirdetés

Legyen szó a minden jóval megpakolt, újrakevert és újracsomagolt The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Editionjéről vagy a Dishonored széria orgyilkosos kalandjairól, most mindet megkaphatod 60-80 százalékos kedvezményekkel. A felhozatal mondjuk nem annyira bőséges, mint az Epic Games Store "Mega Sale" esetében, de itt megtalálsz olyan címeket is, mint a DOOM 64 vagy a Call of Cthulhu.

A Bethesda vásár május 25. éjjeléig tart, így érdemes lesz sietni a vásárlással.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)