Hirdetés

Ha nem maradt Wii, vegyél kupont

|

A Nintendo érdekes módon próbálja megoldani a Wii-hiány problémáját: a GameStop-pal összefogva kuponokat adtak ki.

Hirdetés

Az USA-ban az ünnepek alkalmából megugrott konzol-keresletet leginkább a Wii-re vadászó vevők sínylették meg, mivel a Nintendo konzolja szinte mindenhonnan elfogyott, és a cég nem bírja tartani a lépést a kereslettel. Végső megoldásként összefogtak a GameStop üzletlánccal, és kuponokat bocsátottak ki, melyek január folyamán Wii-re válthatóak a GameStop bármelyik üzletében. Elmondásuk szerint ezzel azokat a vásárlókat célozták meg, akik a hiány ellenére is szeretnének valamit a fa alá tenni. Hát... azért a kupont ajándékozó szülők remélhetően nem az alábbihoz hasonló reakciókra számítanak gyermekeiktől.

 

update: Hogy ne írjak egymás után két Wii-hiányról szóló hírt, ezt a frissen talált infót ide csatolom. A konzol megszerezhetetlenségétől bekattant embereknek már láthatóan semmi sem szent. Egy nyugdíjasotthon lakói idén karácsonyra egy Wii-vel lepték meg magukat, melyre a pénzt receptes könyvek árusításából szerezték meg. A konzolt egy hét múlva valaki (talán egy elszánt apuka) ellopta. Csak így tovább a mélyre süllyedéssel, csak így tovább!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)