Hirdetés

Ha nem vigyázol, még a mentéseidet is elveszítheted az EA Sports FC 24 karriermódjában

|

Többen is belefutottak a jelenségbe, szóval érdemes résen lenni.

Hirdetés

Rengetegen pörgetik az EA Sports FC 24 karriermódját, amiben nemcsak játékosokként, de menedzserekként is dolgozhatunk azért, hogy sikerre vigyük a csapatunkat. Az utóbbi szerepkört felvéve lehetőségünk van arra is, hogy különböző hálózatokon keresztül tehetségeket kutassunk fel, ezzel összedobva egy igazán ütőképes gárdát. Azonban ezzel kapcsolatban most egy olyan ijesztő jelenség ütötte fel a fejét, ami nemcsak hogy a játék összeomlásához vezethet, de akár még a mentésinket is teljesen kukázhatja.

Erre egyébként egy Reddit-felhasználó posztja mentén derült fény, aki éppen arról számolt be, hogy a játékosfigyelői azt javasolták, szerződtessen egy olyan játékost, akinek a statisztikái negatív tartományban vannak, a posztja pedig lényegében egy játékvezető-asszisztensével egyezik meg.

Hirdetés

Rövidesen azonban többen is felhívták a felhasználó figyelmét a kommentek között arra, hogy semmiképp se szerződtesse a játékost, ugyanis azon felül, hogy ez a játék összeomlásához vezethet, még a mentéseket is veszélyeztetheti.

My youth scouts may have just recommended me an assistant referee
byu/rollingSleepyPanda inFifaCareers

A figyelmeztetés azonban vélhetően késve érkezett, ugyanis a felhasználó később azt írta:

"Ez valószínűleg megmagyarázza az adatbázis mai visszaállítását."

Szóval érdemes észnél lenni, már csak azért is, mert a visszajelzések alapján a hiba már egészen régóta fennáll, viszont ennek ellenére egyelőre még nem javították. Szóval ha esetleg te is belefutnál valami hasonlóba, akkor jobb lesz, ha azt inkább nagy ívben elkerülöd.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)