Hirdetés

Ha nincs 500 szabad órád, nem fogod tudni teljesen végigjátszani a Dying Light 2-t

|

A Techland szerint ennyi idő kell ahhoz, hogy tényleg mindent megcsináljunk a játékban, de a sztori sem lesz rövid.

Hirdetés

Elsőre izgalmasnak hangozhat, hogy egy játék világában 500 órát is el tudunk tölteni tartalmasan, de okkal félünk attól, hogy ennyi ideig csak az fog a Dying Light 2-vel játszani, aki nem unja a repetitív feladatokat és szüntelen keresgéléseket. A Techland példátlanul sokáig bővítette az első részt, de DLC-kkel együtt sem kellett ennyi idő ahhoz, hogy mindent lássunk.

Ez főleg annak tudatában aggasztó, hogy a sztori és a mellékküldetések legfeljebb 70-80 óra alatt végigjátszhatók.

Hirdetés

Mindkét infót a fejlesztők árulták el Twitteren. A visszajelzések vegyesek: néhányan örülnek, hiszen az első résszel is száz órákat játszottak, míg mások szerint (és látszólag ők vannak többen) ez már indokolatlanul sok, és a mennyiség a minőség rovására fog menni. Páran meg csak annyit tettek hozzá, hogy egyszerűen nincs ennyi idejük egyetlen játékra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ti mit gondoltok? Szerintetek mi a felső határ egy sztoriközpontú játék esetében, mennyi az az idő, amennyit örömmel szántok rá? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)