Hirdetés

Ha nincs már holnap - A végzet napja kritika

|

Minden végzet nehéz ebben a posztapokaliptikus thrillerben, mely lapos unalmasságával leginkább arra késztet minket, hogy eltűnődjünk: vajon milyen égetett szeszterméket vásároljunk hazafele a látottak feledtetése céljából.

Hirdetés

Aztán elkezdenek jönni az olyan gondolatok, hogy mit adnak este a tévében, hátha lesz valami Lorenzo Lamas-szal, olyan B-kategóriás Mega Shark vs. Giant Octopus-szintű dolog, mert azokban vannak legalább jó csajok. A végzet napját egyszerre kezdik el forgalmazni a mai napon moziban (szándékos az egyes szám, ugyanis az egész országban egyetlen helyen lehet megtekinteni a filmet, ott is csak ma és 10-én hétfőn), DVD-n és UPC videótárban; a mű megtekintése után pedig érthető is hogy miért nem kapkodtak a multiplexek két kézzel az M. Night Shyamalan után a második legkimondhatatlanabb nevű rendező, Douglas Aarniokoski munkája után.

A történet megértéséhez szükséges legalább 2 általános iskolai osztály elvégzése: egy öttagú csapat a túlélésért küzdve rója a valamikori jövőben a kihalt vidéket. Találnak egy házat tele kincset érő konzervekkel, de mielőtt elkezdődhetne a dínom-dánom, kiderül, hogy ellenséges erők csapdája volt az egész...

A kritikát a linkre kattintva olvashatjátok tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)