Hirdetés

Ha szereted a Harry Pottert és bejön a Hogwarts Legacy, akkor szegezd a szemed a Twitchre!

|

Nem baj, ha a Hogwarts Legacy megjelenéskor lemaradtatok Merlin köpenyéről, mert ez az alkalom nektek szól.

Hirdetés

Amikor a Hogwarts Legacy Xbox Series X, Series S, valamint PlayStation 5 konzolokon is debütált a PC mellett, akkor a Twitchen a játékot fejlesztő Avalanche nagyobbacska Twitch Drop kampányt rendezett. Az esemény során egy rakat tematikus ajándékot be lehetett a Merlin's Cloak nevű talár mellett.

Habár alapvetően egy rémes ízlésről árulkodó szerelésről van szó, de akik lemaradtak, azok nyilván nehezményezték, hogy nem lehet teljes a gyűjteményük. Egyet se féljetek, a Twitch Drop akció visszatér a héten!

Hirdetés

A játék Xbox One és PlayStation 4 verzióinak érkezése kapcsán az Avalanche Software tart egy különleges élő adást, mely alatt ismét be lehet húzni Merlin legendás hacukáját. Mivel a szerelést csak és kizárólag Twitch Droppon keresztül lehet megszerezni, ezért ajánlott a következő stream dátumát bevésnetek a naptárba.

A megjegyzendő időpont tehát május 5., péntek, méghozzá 18:00 magyar idő szerint. Ha aznap nem tudtok jelen lenni a csatornán, akkor jó eséllyel lecsúsztok a talárról, bár talán még lesz egy utolsó lehetőségetek majd a switches változat megjelenésének környékén.

A PlayStation 4 és Xbox One verziók május 5-én fognak befutni, míg a Nintendo Switch port július 25-én érkezik majd.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)