Hirdetés

Ha szeretnél már egy StarCraft-szerű RTS játékot, jó hírünk van

|

A Stormgate sikere bebizonyította: az emberek még vevők lennének RTS címekre, nem vagy egyedül.

Hirdetés

A világ RTS rajongói most mind a Stormgate csapatára figyelnek. A Frost Giant Studios keményen dolgozik a StarCraft és WarCraft játékok szellemi örökösén, amely modern technológiai háttérrel ígér elhozni egy mára már kissé elkopott játékstílus makulátlan élményét.

A projekt befejezéséhez a srácok 100 ezer dollárt szerettek volna összekalapozni a Kickstarteren, ami aztán picit túlment a célon. Az összegyűlt végösszeg 2 380 701 dollár lett, ami látványosan bizonyítja, hogy még nem halott ez a műfaj, csak a kiadók nehezen akarják ezt észrevenni. A sikert a srácok a bétakulcsok szétküldésével ünnepelték.

Hirdetés

A Deluxe Founder's Pack és azon felüli vásárlók mind jogosultak bétahozzáféréshez, ami a tervek szerint már el is indult, de egyelőre NDA alatt van. Ez azt jelenti, hogy se streameket, se videókat, se képanyagot nem posztolhat a játékból senki, bár ezt a korlátozást egy hétre feloldják majd a Steam Next Fest indulásakor.

Akit érdekel a Stormgate az majd figyelje a híreket jövő héten. A Steam Next Fest pontosan február 5-én startol, és 12-ig fog eltartani, egészen biztosan jönnek majd érdekességek a váratlan sikert arató cím kapcsán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)