Hirdetés

Ha szeretsz multizni, ezt a játékcsomagot mindenképp szerezd be, amíg olcsó!

|

A Humble Bundle ismét egy visszautasíthatatlan ajánlattal jelentkezett.

Hirdetés

Ha esetleg nem tudtátok volna még, az Amazon Prime Gaminghez, a PlayStation Plushoz és az Xbox Game Passhoz hasonlóan a Humble-nek is megvan a maga havi előfizetéses szolgáltatása (körülbelül 4200 forint/hó), a Humble Choice. Ennek keretében minden hónapban különböző játékokat ad ajándékba, a mostani felhozatal például többek között a Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters és a Spiritfarer: Farewell Edition címeket tartalmazza, valamint az előfizetés hozzáférést biztosít a Humble Games Collectionhöz és Vaulthoz is, ami még többet kínál. 

Persze a legtöbben úgyis a Humble Bundle-ök kapcsán találkoznak a vállalattal, hiszen folyamatosan nevetségesen olcsón kínálja csomagokba rendezve a videojátékokat, a legjobb az egészben pedig az, hogy a vásárlásainkkal egyúttal jótékonykodhatunk is. 

Hirdetés

Most éppen a May Multiplayer Madnessre érdemes ránéznetek, ugyanis különböző kooperatív és kompetitív mókákat zsúfoltak bele a csomagba: nagyjából 2700 forintért már lecsaphattok a Generation Zeróra (sci-fi-akció), a Northgardra (vikinges stratégia) és a Midnight Ghost Huntra (szellemes bújócska), de ha hajlandóak vagytok egy kicsit többet áldozni rá, akkor körülbelül 4000 forintért az előbbieken felül megkapjátok a Borderlands 3: Super Deluxe Editiont, a Destiny 2: Beyond Lightot, a Gloria Victist (középkori MMORPG) és a PULSAR: Lost Colony-t (űrhajós-felfedezős) is. 

A May Multiplayer Madness bundle megvásárlásával a Bungie Foundation (a Bungie gyermekeknek és a rászorulóknak segítő szervezete) és a No Kid Hungry (a gyermekéhezés felszámolásán dolgozó szervezet) tevékenységeit is támogathatjátok. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)