Hirdetés

Ha tetszik a Fallout sorozat, most van a legjobb lehetőséged arra, hogy kipróbáld a játékokat is

|

Akár PC-n, akár Xboxon játszol, most kedvezményes áron indulhatsz el bejárni a poszt-apokaliptikus Amerikát, a Fallout 76 pedig ingyen nyomható konzolon és PC-n is.

Hirdetés

A Fallout sorozat épp hatalmasat fut mind a kritikusok, mind a rajongók asztalán. Mindenki szerint jól sikerült a széria, a Bethesda pedig nyilván meg akarná lovagolni a hirtelen jött lelkesedést. A kiadó ezért megnyeste a Fallout franchise darabjainak árcímkéjét minden releváns platformon, így jóval olcsóbban vághatunk bele a szerepjátékokba mint egyébként. Akár PS, Xbox vagy PC játékos vagy, érdemes lehet szétnézni a kedvenc digitális boltodban.

A legszerényebb kínálattal a PS Store jelentkezik. Ott csak a Fallout 76-ot és a Fallout 4 alap kiszerelését húzhatod be olcsóbban (a DLC-k és mikrotranzakciók mellett), de az 1872 forintos árért így sem tudunk haragudni. Az Xbox Store-ban azért már egy fokkal jobb a helyzet, mivel ott a klasszikus Fallout címeket is felmarkolhatod. Azért a 3 500 forintos Fallout 4: Game of the Year Edition, és a 2 340 forintos Fallout: New Vegas Ultimate Edition is meggyőző ajánlatnak tűnik.

Hirdetés

A legjobb ajánlatokkal persze ezúttal is a Steam rendelkezik. Az április 19-ig tarto Fallout vásáron akár az egész franchise behúzható 51,56 euróért, ami jóval kevesebb, mint bármelyik friss AAA megjelenés. A csodacsomagon túl is beszerezhetsz persze mindent a Game of the Year kiszerelésektől kezdve temérdek kiegészítőig, de akinek egy fillérje sincs, az is meglátogathatja most a Fallout világát. A többjátékos élményekre koncentráló 76 ingyenesen játszható a vásár ideje alatt.

Itt van tehát a remek lehetőség, hogy saját kalandotokra indulj a Fallout világában, ha eddig kimaradt volna.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)