Hirdetés

Ha ügyesen csinálod, 3 óra sem kell a Starfield végigjátszásához

|

Két nappal a Starfield hivatalos megjelenése előtt már a speedrun rekordok is alakulgatnak.

Hirdetés

A Starfield tipikusan egy olyan játék, aminek neki kell ülni, szépen bejárni a világát, felfedezni mindent, amit nyújt, aztán 80-100 óra után eljutni a történet végére, és visszatérni még a mellékküldetések és egyéb tennivalók miatt. Nem azért dolgozott a Bethesda éveken át rajta és tett bele ennyi tartalmat, hogy gyorsan ledaráljuk.

Persze a speedrunnerek nem így látják, ők már a korai hozzáférés ideje alatt nekiláttak a játék gyors végigjátszásának, és Discordon beszélik meg, hol tartanak.

Hirdetés

Egy játékos 2 óra, 51 perc és 42 másodperc alatt jutott el a stáblistáig, persze úgy, hogy amit tudott, átlépett, gyorsutazással közlekedett,  de néhol egyszerűen nem tudott jobb lenni. A közösség keresi a hibákat és exploitokat, amivel ez az idő még tovább csökkenthető - biztosan találni fognak még ezt-azt, bár nincs annyi bug, mint a Bethesda játékokban általában lenni szokott.

A Starfield szeptember 6-án jelenik meg hivatalosan, korai hozzáféréssel szeptember 1. óta játszható. Ha kíváncsi vagy, milyen lett, olvasd el a játékról szóló tesztünket, vagy nézd meg videónkat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)