Hirdetés

Ha unod az Assassin's Creed Valhalla hollóját, cseréld le egy galambra

|

A Ubisoft és az Amazon együttműködésének köszönhetően egy skin segítségével bárki lecserélheti Eivor hűséges madarát.

Hirdetés

A legutóbbi három Assassin's Creed játékban alapvetésnek számított, hogy karakterünk egy kedves kis madárdrón segítségével pásztázza körül a tájat. A Valhallában ez most épp egy holló formájában manifesztálódott, a cuki madarat pedig extra skinekkel is elláthatjuk. Az egyik ilyen azonban nem csak tollazatának színét változtatja meg, hanem gyakorlatilag kicseréli az egész jószágot. Méghozzá nem másra, mint egy galambra. Ezt a skint viszont nem tudjátok egyszerűen csak a játékban megszerezni, vagy esetleg mikrotranzakciókon keresztül megvásárolni.

Hirdetés

A galambos kinézetért bizony aktív Amazon Prime tagságra lesz szükségetek. Ha birtokoltok ilyen előfizetést, akkor egyszerűen a Prime Gaming oldalra kell ellátogatnotok, és ott az Assassin's Creed Valhalla Carolingian Dynasty Gear Pack nevezetű csomagot bezsákolni - további díj megfizetése a tagságon túl már nem szükséges. 

A csomagban egyébként a galamb mellett egy teljes páncélzat, egy hátas, egy pajzs, egy fegyver, egy hajóskin és egy árbócdísz is található.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)