Hirdetés

Háború a székben ülve, a monitor előtt

|

Múlt hét péntektől hazánkban is kapható a már sokat emlegetett, kifejezetten gamereknek szánt Zalman MP1000 és FG1000.

Hirdetés

A már korábban bemutatott MP1000-es egérpad testvérének mondható egér, az FPS rajongók egyik kedvencévé válhat. Az egér a hozzá fejlesztett egérpaddal használva elképesztően pontos, könnyen kezelhető, és fantasztikus élményt nyújt, miközben a monitoron keresztül lövöldözzük az éppen aktuális ellent. A gamerek segítségével fejlesztett pisztoly szerű markolatnak ravaszhoz hasonló gombjai vannak, ami úgy adja vissza az élményt, amikor sikerül kiiktatni egy ellenséget, hogy már szinte érezzük a puskapor szagát.

 

fg.jpg

 

A ravasz működését 5 millió kattintásig garantálja a cég. Öt programozható gombbal látták el, előre, hátra, jobbra, balra, és a scroll, aminek a világítása mellesleg állítható színű. Az FG 1000-es halálosztóról itt olvashattok bővebben, az MP1000 bemutatóját, pedig erre találjátok, természetesen mindkét termék rendelhető!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)