Hirdetés

Háborús játékot készül leleplezni a Team 17, már a teaser hangulata is erős

|

A Hell Let Loose, a Blasphemous és más címek kiadója újabb nagy dobásra készül.

Hirdetés

A Team 17-et a legtöbben a Worms franchise-zal azonosítják, de a vállalat nemcsak fejlesztőként, hanem kiadóként is jelen van a piacon. Ebben a szerepkörben pedig olyan videojátékokat karolt már fel az évek során, mint az Overcooked, a Yooka- Laylee, a My Time at Portia, a Before We Leave vagy éppen a bevezetőben említett Blasphemous és Hell Let Loose. 

Az utóbbit már csak azért is érdemes megemlíteni, mert a Team 17 következő projektje ehhez hasonlóan háborús közegben játszódik majd. 

Hirdetés

A vállalat egy rövid teaserrel igyekezett felhívni a figyelmet a következő játékára, amely egyelőre a [REDACTED] nevet kapta - egyelőre nem tudni, hogy ez csak egy helykitöltő vagy valóban így kell-e majd hívni, mivel a játékhoz tartozó sajtóközleményben szinte minden fontos információt kitakartak. Az alábbi videó azonban ízelítőt ad belőle, hogy milyen játék lehet ez a rejtélyes projekt, hiszen komoly túlerővel szemben lévőkről és árnyékseregről regél: 

A Team 17 a videó kommentszekciójában megosztott egy morzekódot is, amely a hozzáértők szerint egy dátumot takar: egészen pontosan 2023. május 31-et, valószínűleg ezen a napon fog kiderülni, hogy pontosan mi is ez a [REDACTED], és talán a nyári játékeseményeken még többet hallunk majd róla. A fejlesztésért a 2019 végén alapított Absolutely Games felel, amely a honlapja szerint a taktikai és stratégiai műfajokban érdekelt, multiplatformra fejleszt és jelenleg egy saját, új IP-n dolgoznak bemutatkozásként, amellyel kapcsolatban egy nagy kiadóval kötöttek szerződést. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)