Hirdetés

Háborús környezet az Assassin's Creed 3-ban?

|

Új megközelítésbe került a sorozat harmadik része.

Hirdetés

Sajtótájékoztató keretein belül derült fény arra az elképzelésre, hogy  az Assassin’s Creed sorozat következő, egyelőre még csak terv-stádiumban létező epizódjául milyen helyszínek, illetve korok jöhetnek számításba.

Sébastien Puel, a játék produkciós menedzsere megerősítette, hogy valószínűsíthetőleg a történetet áthelyezik a második világháborúba, a helyszíneknek pedig Angliát és Franciaországot jelölte meg.

Egy női főszereplő fókuszba kerülése sem elképzelhetetlen, sőt, az akkorra már trilógiává bővülő sorozat további részeiről is felmerültek ötletek, javaslatok.

Az Assassin’s Creed soron következő, második epizódja november közepén kerül a boltokba, PC, Playstation 3, és Xbox360 platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)