Hirdetés

Hackertámadás alatt az Origin

|

A DERP csapat még mindig nem nyugszik. Ezúttal az EA online szolgáltatását célozták meg. Sikerrel.

Hirdetés

Az újév első napján arról kellett írnunk, hogy egy hacker csapat több játékot, szolgáltatást is megtámadott, és még mindig nem álltak le. A vicces kedvű DERP éppen az Origin szervereivel szórakozott legutóbb.

A League of Legends, és a Battle.net után most az EA szolgáltatása vált elérhetetlenné a DDoS következtében, amiért természetesen a hacker csoport vállalta is a felelősséget. Büszkén jelentették Twitter csatornájukon, hogy a login szerverek működésképtelenné váltak.

Az EA válaszként csak biztosította a játékosokat arról, hogy tudnak a problémáról és teljes gőzzel azon dolgoznak, hogy mielőbb életre keltsék a szolgáltatást (elvileg reggel 7 és 8 között már felálltak a szerverek).

Ha pedig indíték kell, akkor íme:

Megint egy csodás pénteki napra ébredtünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)