Hirdetés

Hackerek a szcientológia ellen

|

Az igen informatív „Anonymous” nevet használó hacker-csoport megtámadta a Szcientológiai Egyház weboldalát.

Hirdetés

A csoport saját oldalán deklarált célja, hogy „megszabadítsa az embereket a szcientológus agymosástól", és kételkedést ébresszen a jelenlegi tagokban, de nevükhöz hűen saját személyazonosságukról semmit nem árulnak el.

 

Az Anonymous egy elosztott DoS-támadással elérhetetlenné tette a szcientológusok honlapját, amelynek lényege, hogy az egyszerre, sok különböző gépről indított lekérésekkel terhelik túl a szervert. A támadás kiváltó oka az volt, hogy a szcientológusok megpróbálták mindenhonnan eltávolítani az elhíresült videót, amelyben Tom Cruise beszél fanatikus tekintettel vallásáról.

 

Erre föl alkotta meg a csoport a saját hitvallását ismertető videót, amelyet egy hét alatt már közel 1,3 milliónyian tekintettek meg. Egy másik videót is feltett a csoport a YouTube-ra, amelyben a médiát ostorozza, amiért az nem képes tudósítani a szcientológusok kritikusaik elhallgattatását célzó törekvéseiről, ezt viszont a YouTube az oldal szabályainak megszegéséért már eltávolította.

 

Tovább a teljes cikkhez >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)