Hirdetés

Hackerek csaptak le a Rift világára - még a bankkártya adatokhoz is hozzájutottak

|

Rossz hír a Rift játékosoknak, gátlástalan számítógépes bűnözők betörtek a Rift szervereire és minden mozdíthatót elloptak.

Hirdetés

 

Jelszavak, bankkártya adatok (a hírek szerint csak az első és utolsó négy számjegy), titkos kérdések és válaszok, egyszóval minden ami elég ahhoz, hogy a Rift világának a lakói karácsonykor se tudjanak nyugodtan aludni.

Az illetékesek szerint a teljes bankkártya adatokhoz nem tudtak hozzájutni a tolvajok, de azért a mai világban nehezen tudom elképzelni, hogy pont azt hagyták volna ott. Mondjuk az üzemeltetők helyében én is ezt nyilatkoztam volna, de ez már egy másik történet. A lényeg az, hogy mindenkit megkérnek arra, hogy cserélje le a jelszavát és lehetőleg használja a Rift mobil authentikátorát.Kárpótlásul kaptak a játékosok három nap ingyen játékot és egy virtuális erszényt, mely segítségével 10 százalékkal több aranyat lootolhatnak a játékban. Nagyszerű, ezzel aztán kisegítették őket. Ezúton szeretnék megkérni olyan Rift játékosokat, kiket érintett az eset, hogy jelentkezzen (a fórumon jó lesz), jó volna első kézből értesülni a fejleményekről. Addig is, kellemes karácsonyfadíszítést.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)