Hirdetés

Hagyományteremtő HP Digitális Majális

|

Május 16-án rendezte meg a HP a hagyományteremtés szándékával első Digitális Majálisát.

Hirdetés

A legújabb HP-s technológiai megoldások, valamint a digitális szórakozás állt Hewlett-Packard budapesti Digitális Majálisának középpontjában.



A nemzetközi roadshow részeként egy HP élménykamion tűnt fel a rendezvényen majd fogadta a látogatókat két napon keresztül az ELTE melletti Infopark területén. Több ezer fiatal vett részt digitális játékokon, vetélkedőkön, DJ show-n, digitális graffiti versenyen és HP-állásbörzén. A majálison az Intel, a Microsoft és az Adobe mellett a GameStar és a PC World is képviseltette magát.

HP élménykamion


 A rendezvényen bemutatkoztak azok az eszközök, melyek nem csak a tanulást könnyítik meg, hanem szórakozásra is kiválóan alkalmasak. A HP széles körűen felhasználható termékeivel és kapcsolódó szolgáltatásaival új utat mutat a szórakozásban, a munkában és a tanulásban. Legyen szó a tanulást és a szórakozást éppúgy támogató érintőképernyős HP TouchSmart PC-ről vagy a HP Pavilion notebookról, amelyben a Dr. Dre által komponált Beats Audio hangzásrendszer még a legprofibb dj-ket is lenyűgözi. A 3D-élményre vágyók számára bemutatkozott a HP Envy17 3D notebook, mely olyan élményt ad, mintha 3D-s moziban ülnénk. A HP túrázáshoz is fejlesztett terméket, mellyel akár a hegy tetejéről is el lehet intézni a vizsgára jelentkezést; a HP EliteBook notebookok por-, csepp- és ütésállósággal gondoskodnak az elnyűhetetlenségről.



A HP a Digitális Majálison a fiatalok figyelmébe ajánlotta AirPrint, ePrint és iPrint újdonságait, melyekkel idő- és térbeli korlátok nélkül, bárhonnan, bármikor nyomtathatunk. A HP az AirPrint vezeték nélküli nyomtatási technológiát kifejezetten az iPad, iPhone és iPod touch eszközökhöz fejlesztette ki. Azért is újdonság az AirPrint, mert jelenleg egyetlen nyomtatógyártó sem kínál ilyen lehetőséget. Az Androiddal és Symbiannal rendelkező mobileszközökről pedig az iPrint technológiával a fentiekhez hasonló módon nyomtathatunk. Az újdonsággal, szoftverek és alkalmazások telepítése nélkül küldhető közvetlenül a nyomtatnivaló egy HP ePrint-kész nyomtató egyedi e-mail címére. Az ePrint megoldással bármilyen, interneteléréssel rendelkező mobil eszközről küldhető nyomtatnivaló egy ePrint-képes HP nyomtatóra, függetlenül attól, hol tartózkodunk, és hol üzemel a nyomtató. Az ePrint-képes nyomtatókon számos alkalmazás közvetlenül elérhető: nyomtathatunk websudokut, használhatjuk a Facebookot vagy a Google Docs alkalmazást.



„Reményeink szerint minden évben megrendezzük a fiatalok számára a HP Digitális Majálist, ahol a legújabb termékújdonságokat mutatjuk be, melyek használatát HP-s specialisták tanítják meg az érdeklődőknek" - nyilatkozta Mantuano Mónika, a HP Személyi Számítógépek Üzletág marketing menedzsere.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)