Hirdetés

'Hajnalt...

|

Üdv kedves mindenki! Ha már a torok-fej-has-derék-hát- és egyéb fájásoktól nem tudok aludni, úgy gondoltam megpróbálok hírezni kicsit. Teljesen meglepődtem, hogy kifejezetten gigászi nyúzok vannak éjjel negyed három környékén :) Lehet, hogy mindig ilyenkor kellene nyomni az ipart? :) No, amíg kicsit összeszedem magam, itt egy szösszenet... szerintem zseniális:

Megáll két rendőr egy pékségnél. Bemegy az egyik, majd egy pár perc múlva kijön. Odaszól a társának: - Ha kitalálod, mennyi kakaós csigát vettem, tiéd lehet mind a kettő. Kovácsné átmegy a szomszédasszonyához. Látja, hogy az éppen a nagy kanapét próbálja átcipelni a szoba egyik végéből a másikba. - De nagy munkába fogtál, Rózsika! Miért nem várod meg, míg hazajön az urad? - Á, dehogy! Még csak az kéne, hogy ő is rajta üljön!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)