Hirdetés

Hajnalt!

|

Csöndes hajnalt mindenkinek! Nos akik még ébren vannak azok minden bizonnyal a Flight Simulator X demójára várnak, vagy csak nem tudnak aludni. Na minden esetre a demó premierje húsz perc múlva esedékes, így én már izzítom is a szervert, hogy átcibáljam a csomagot lokálba.

Idős házaspár a barátaiknál vacsorázik. Végeznek az étkezéssel, a két hölgy kimegy a konyhába mosogatni. A férjek beszélgetni kezdenek: - Múltkor voltunk egy remek étteremben, nagyon jól főznek, melegen ajánlom Nektek is! - kezdi a vendég. - Mi a neve? - így a házigazda. Hosszas gondolkodás után megszólal a vendég: - Hogy is hívják azt a virágot, amit az ember a szeretteinek ad, vörös és tüskéi vannak? - Rózsa! - szól a válasz. - Ja, igen! - és a konyha felé fordul - Rózsikám, hogy hívják azt az éttermet, ahol a múlt héten vacsoráztunk?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)