Hirdetés

Halálos fenyegetéseket kapnak a Cyberpunk 2077 fejlesztői az újabb halasztás miatt

|

Nem jó érzés, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnénk, de higgyétek el, az sem jó érzés, ha valaki azzal fenyeget, hogy megöl. A Cyberpunk 2077 kapcsán éppen ez történik.

Hirdetés

A legnagyobb meglepetésre a CD Projekt RED október 27-én bejelentette, hogy a legutóbbi terveik szerint nem fogják kiadni a Cyberpunk 2077-et november 19-én, hanem további 21 napot csúsznak a megjelenéssel.

Erre nem nagyon számított már senki, hiszen gyakorlatilag finisben volt a fejlesztés, de persze mindig merülhetnek fel olyan okok, amelyek miatt szükség van még egy kis extra törődésre. A hír természetesen elég nagy port kavart a játékvilágban, és egyesek a dühüket minősíthetetlen formában öntötték bejegyzésekbe.

Hirdetés

A játék vezető tervezője, Andrej Zawadzki a Twitteren osztotta meg egy bejegyzésben, teljesen megérti a rajongók csalódottságát, és azt is, hogy ennek hangot szeretnének adni, viszont elfogadhatatlan, hogy a CDPR több munkatársa is halálos fenyegetéseket kapott a közösségi oldalakon. 

Amellett, hogy ez a viselkedés egyáltalán nem oké, a fenyegetések ráadásul olyan embereknek szólnak, akik nem a CDPR döntéshozói, így a legkisebb formában sem okolhatók a játék megjelenésének halasztásáért. 

A Cyberpunk 2077 fejlesztésén továbbra is nagy erőkkel dolgoznak, a várható megjelenés pedig idén december 10. Ha véletlenül mégsem jelenne meg valami miatt (és sajnos már meg sem lepődnénk ezen), az sem jelenti azt, hogy az életével fizessen kötbért bármelyik fejlesztő vagy vezető. A türelem hasznos képesség ebben a világban, érdemes foglalkozni a fejlesztésével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)