Hirdetés

Halálosztó újratöltve!

|

A napokban érkezett meg a Logitech G15 billentyűzet újragondolt változata, mely még kifinomultabb az elődnél.

Hirdetés

A Logitech már a kezdetektől a piacon van a beviteli eszközök terén. Általában, amibe belenyúlnak, az szép sikereket ér el. Ez a játékosoknak szánt eszközöknél sem volt másként. A G15-ös billentyű, talán a legnépszerűbb darab a felhasználók körében. Az autógyártás egyik íratlan szabálya az időnkénti „Face Lift", úgy látszik ez a beviteli eszközök piacán sincs másként, főleg ha egy sikermodell az alany. A Logitech mérnökei ráadásul úgy tudták megoldani ezt a lépést, hogy megtartottak minden jó funkciót és fejlesztették még ezeken.

Az első szembetűnő változás, hogy az LCD panel immáron nem kinyitható, és az extra gombok is át lettek helyezve. A „G" gombok is megváltoztak, főként kevesebb lett belőlük. Az eddigi kék megvilágítást sokkal különlegesebb narancssárgára cserélték, és a design is sokkal egybefüggőbb, dinamikusabb lett. Az új G15 billentyűről hamarosan tesztet is olvashattok addig is további információkért nézzetek szét itt, akinek, pedig megtetszett az új halálosztó az megrendelheti ezen a linken.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)