Hirdetés

Haldoklik az oldalletöltés?

|

A Nielsen/NetRatings cég bejelentette, hogy a jövőben időalapú mérési módszereket alkalmaz majd.

Hirdetés

A Forbes.com beszámolója szerint - az internetes audit cégek közül elsőként - a Nielsen/NetRatings elégelte meg a sokat kritizált, oldalletöltés (page view) alapú rendszert, és a továbbiakban új szempontokat vezet be a weblapok látogatottságának mérésére. Ennek legfontosabb eleme az oldalon eltöltött idő mérése. A változtatást a Nielsen/NetRatings képviseletében Scott Ross, a NetView termékfejlesztési igazgatója azzal indokolta, hogy az online videolejátszók és az AJAX (Asynchronous JavaScript and XML) rohamos terjedésével egyre több olyan alkalmazás jelenik meg, amelyek újabb oldal megnyitása nélkül teszik lehetővé a képgalériák, térképek vagy például levelező szolgáltatások használatát.

Tovább a teljes cikkhez >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)