Hirdetés

Half-Life 2 - új képekkel hangolódunk a Cinematic Mod Awakeningre

|

A modderek gőzerővel dolgozik a projekten, a Volume 1 még idén megjelenhet.

Hirdetés

NervenHölle-Team moddercsapat új képeket osztott meg a Cinematic Mod Awakening című Half-Life 2 mod első részéről. Céljuk, hogy a FakeFactory Cinematic Modját felhasználva és bővítve alkossanak maradandót. A terveik szerint a Volume 1 és Volume 2 még idén, a Volume 3 pedig 2019-ben fog megjelenni.

Hirdetés

A Cinematic Mod Awakening Volume 1 új környezeti tényezőkkel bővíti az alapjátékot, az új elemeket pedig egy hatalmas betonfal védi a Wasteland veszélyeitől. A csapat az utóbbi időkben rengeteget változott, új emberekkel bővültek, a technikai dolgokat pedig már másképp kezelik, mint a projekt kezdetén. A végeredményre várni kell, de a a sztori mód első, és lehetőleg második részét még idén én végéig szeretnék befejezni. A legfrissebb képeket megnézhetitek alább:

Nektek hogy tetszik a Half-Life 2 Cinematic Mod Awakening?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)