Hirdetés

Half-Life 2: Episode Two statisztikák

|

A Valve közzétette a Steam segítségével begyűjtött Half-Life 2: Episode Two statisztikákat a játékosok szokásairól.

Hirdetés

Ha végigjátszás közben felmerült bennetek a kérdés, hogy vajon hányan futtatják a játékot DirectX 8 alatt, vagy hogy mely pályák bizonyulnak a legnehezebbnek mások számára, akkor most itt a lehetőségetek átböngészni a hasznos, kevésbé hasznos és meglehetősen haszontalannak tűnő adatokat a Steamen. Addig is egy érdekes adat: az átlagos idő, amit a játékosok egyhuzamban rászántak a gammára, csak 27 perc volt. Azonban az átlagjúzer összesen 4 óra 45 percet töltött el combine-irtással, ami azt jelenti, hogy akármennyire is rövid a legújabb Half-Life rész, jellemzően 10 részletben vitték végig az emberek... már ha végigvitték, mert az átlagos végigjátszási idő viszont több, mint 6 óra, így a többség egy-másfél órával a vége előtt abbahagyta. További érdekességeket innen lehet kibogarászni.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)