Hirdetés

Half-Life 2 - Papírokkal táncoló

|

Hogy milyen irányba fog folytatódni a némaságra ítélt Gordon Freeman kalandja a Half-Life következő részében, az még kérdéses. Addig viszont van idő a múltját újra meg újra átélni.

Hirdetés

Oda-vissza kijátszottuk már a Half-Life sorozat minden részét, de jó néha röviden áttekinteni a történetet, főleg ha ilyen formában tehetjük meg.

Igazi gyöngyszemeket lehet találni a végtelen világháló eldugott kis zugaiban. Kedvenc fizikusunk életének izgalmasabb eseményeit hivatott bemutatni az a videó, amely a Half-Life második rész történésén kalauzol bennünket végig, röpke négy perc alatt. A film készítői nagyon ügyesen fűszerezték meg egy kis humorral a főbb mozzanatok, melyek már önmagukban is viccesek ilyen köntösbe bújtatva.

Az első részt bemutató szösszenet már több éve közkézen forog, de ha valaki esetleg lemaradt volna róla, az most bepótolhatja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)