Hirdetés

Half-Life 2 Black Box és Orange Box - sokért!

|

Végre hivatalosan is bejelentették, hogy a Half-Life 2: Episode Two, és a hozzácsomagolt Portal, valamint Team Fortress 2 mennyibe is kerlü majd.

Hirdetés

Szinte a kezdetek óta tudjuk, hogy a Half-Life sorozat következő darabját a Portal és a Team Fortress 2 című nagyszerű alkotásokkal egészítik majd ki, ám eddig csak találgathattunk, hogy a csomag mégis mennyit kóstál majd. Most kiderült, hogy két változat kerül majd a boltok polcaira.

Half-Life 2: Black Box (PC)
Benne: Half-Life 2: Episode Two, Portal, Team Fortress 2
$39,99

Half-Life 2: Orange Box (PC, Playstation 3, Xbox 360)
Benne: Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One, Half-Life 2: Episode Two, Portal, Team Fortress 2
$59,99

Mondhatjuk, hogy számítottunk arra, hogy a Black Box valamivel drágább lesz, mint az Episode One annak idején, de azért a duplájára nem sokan számítottak. Egyébként pontos megjelenési időpont továbbra sem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)