Hirdetés

Half-Life 2: Episode Two Részletek! - Anyáááám!!

|

Hát igen, hallotam már "fikázó" véleményt a Half-Life 2: Episode One-ról, mondván, hogy túl rövid, illetve nincs elég újítás benne. Nos, kaptunk néhány friss információt, amelyek a PC Gamer magazinból származnak. Kapunk egy új fegyvert (Strider buster), új helyszíneket (rakéta siló, erdő, aknamező), új járműveket, még összetettebb, fizikán alapuló rejtvényeket, új gravity gun módot, új multiplayer módot és több nyílt téren játszódó csatát több ellenféllel. Az egyetlen gond, hogy az eredetileg 2006. végére tervezett megjelenés eltolódik 2007. tavaszára. Hivatalosan ezt még nem erősítették meg, de kezdhetjük készíteni a zsepit...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)