Hirdetés

Izometrikus lövöldeként is végigjátszhatjuk a Half-Life 2: Episode 3-at

|

Lassan elérkezünk a Half-Life történetének lezárását feldolgozó game jam határidejéhez, így egyre több megoldás futott be, például az Expo Decay-jel is játszhatunk már.

Hirdetés

A mai nap, október 31-e az Epistle 3 game jam végső határideje, ami azt jelenti, hogy a különböző indie fejlesztőknek máig volt idejük feldolgozni a verseny keretein belül Marc Laidlaw furfangosan kiadott történetét. Ehhez közelítve megjelent például az Expo Decay, ami izometrikus lövöldeként dolgozza fel az Episode 3 történetét.

Hirdetés

Owen Deery játékában a harc mellett a labirintusszerű pályák felfedezésén is elég nagy hangsúly lesz, sőt, bónuszként egy hordamódot is készített, amiben az ellenfelek végtelen számban özönlenek ránk. De azért nem lett véresen komoly a rajongói Half-Life játék, így ebbe egy nagyfejű modellekkel feldobott módot is beépített.

"A végeredmény a Hotline Miami és a LEGO Star Wars kicsit Half-Life ízű keveréke lett"

- írta készítője a játékról.

A játékot innen tudjátok letölteni, az Epistle 3 jamre beérkezett többi játékot pedig itt tudjátok megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)