Hirdetés

Jött egy apró frissítés a Half-Life játékokhoz, így a karakterek ismét tudnak pislogni

|

A Valve most helyretett egy olyan apróságot, amit még jó pár évvel ezelőtt rontott el akaratlanul.

Hirdetés

A Half-Life 3-ra vágyó játékosoknak egyelőre be kell érniük egy rajongói alkotással, mivel a jelek szerint a Valve nem kívánja folytatni Gordon Freeman kalandját. Ez persze nem jelenti azt, hogy teljes egészében elfelejtették volna a franchise-t.

Hirdetés

A semmiből tűnt elő egy aprócska frissítés, ami a Half-Life 2-t, a Half-Life 2: Episode One-t, a Half-Life 2: Episode Two-t, a Half-Life 2: Lost Coastot, illetve a Half-Life: Source-ot érinti. Elméletileg mindössze négy dolgon változtattak a fejlesztők, így többek között végre ismét tudnak pislogni az NPC-k ezekben a játékokban. Öt évvel ezelőtt, a SteamPipe egyik frissítése után történt az, hogy szegény karakterek elvesztették ezt a képességüket, és csak scriptelt jelenetekben tudtak pislogni.

Valószínűleg csak a játékosok egy töredékének tűnt fel ez a hiba, úgyhogy most meg is mutatjuk a különbséget. Itt van G-Man a frissítés előtt:

Itt pedig utána:

Reméljük, ez a kis hibajavítás nem hátráltatta túlságosan a Half-Life 3 fejlesztését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)