Hirdetés

HTC Vive - újabb infókat tudtunk meg, de nem lettünk boldogabbak

|

A napokban bemutatott Vive a Valve és a HTC következő nagy dobása lehet, ami mellett nem véletlenül sorakoznak találgatások. Elég csak a sokat hanyagolt Half-Lifera gondolnunk.

Hirdetés

Még tegnap írtunk a HTC és a Valve legújabb együttműködéséről, amiben is kiderült, hogy saját VR szemüveg piacra dobására készülnek. A HTC Vive névre keresztelt szerkezet körül nem kis felhajtást okozott a HTC elnöknője, Cher Wang, mikor minap interjút adott a BBC-nek.

Wang nyilatkozatában a Valve méltatása mellé belekeverte a Half-Life-ot is, de nem volt egyértelmű számunkra sem, hogy milyen kontextusban. Legnagyobb sajnálatunkra Cher Wang a tegnapi interjúját követően ma ismét nyilatkozott, amiben elmondta, hogy nagyon sokan félreértették a tegnap hallottakat. Ő csak a két vállalat közötti együttműködésre gondolt, a Half-Life egyelőre még nincs a terítéken.

Most kicsit megint csalódottak vagyunk, pláne a Valve tegnapi trollkodása után. A HTC Vive-ot persze nagy kíváncsisággal várjuk; a fejlesztői kiadás már tavasszal elérhető lesz, de a fogyasztóira valószínűleg csak az év végén tehetjük rá a mancsunkat.

Szerintetek ez csak egy elszólás volt tőle? A Valve március 3. háromórai előadása csak egybeesés volna? Vajon mire készülhetnek a frissen bejelentett Source 2-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)