Hirdetés

Half-Life: The Downfall of Evolution - ígéretes az új rajongói film

|

Bár a harmadik részről még mindig semmi hír, a játékosok Half-Life iránti rajongása tovàbbra sem csökkent. Ezúttal egy újabb rajongói projekt van terítéken, amely bővítheti az univerzumot.

Hirdetés

A Half-Life: The Downfall of Evolution névre keresztelt projekten hat lelkes fiatal dolgozik már egy ideje, tegnap pedig az első teasert is közzétették, csak hogy felkeltsék egy kicsit az érdeklődést.

A csapat egy projektje már tavaly nyáron is feltűnt, akkor még Lambda Protocol néven, azonban néhány nem várt probléma miatt a weboldalt és a trailert is törölniük kellett. A rajongók azonban nem adták fel, újrakezdték a munkát, így már lassan egy éve dolgoznak az új filmen.

A film elkészítése rengeteg időt, energiát és tapasztalt fejelsztőket igényel, különösen a modellezés és animációk terén, ezért haladnak viszonylag lassan a munkával. Most szeretnének nyitni a közösség felé, hogy más lelkes rajongókat is bevonzzanak, ezzel is felgyorsítva a munkafolyamatot.

A csapatról és a projektről ezen a weboldalon találtok bővebb infót, illetve csatlakozni is itt tudtok, ha esetleg besegítenétek a film készítésében. Nem ez az egyetlen aktuális rajongói projekt, hiszen februárban a The Freeman Chronicles fejlesztése is elkezdődött. 

Nektek hogy tetszik a Half-Life: The Downfall of Evolution?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)