Hirdetés

Hallgass bele a Mass Effect 2 zenéibe!

|

Az amazon.de jóvoltából belehallgathatunk a Mass Effect 2 dallamaiba.

Hirdetés

Véleményem szerint nem csak január, hanem a 2010-es év egyik befutója lesz a Mass Effect 2. Shepard parancsnok több milliós rajongói tábora alig várja, hogy megkaparintsa a régóta várt folytatást PC, vagy Xbox 360 platformokra.



A hősünket öngyilkosnak ígérkező küldetésére elkisérő társakat részben már ismerjük (lesz köztük a végzet asszonyától kezdve a félisteni képességű biotikuson át a galaxis legkiválóbb bérgyilkosáig minden, mi szem-száj ingere), a történet egyes pontjai is előbukkantak már a bizonytalanság homályából, a némileg csinosított grafikát is számtalanszor megcsodálhattuk már, de a Mass Effect 2 zenéjének még nem szenteltünk különösebb figyelmet.



A szerző ismételten Jack Wall, kinek munkájával már a Jade Empire és a Mass Effect végigjátszása során találkozhattunk, ám ő jegyzi még a Splinter Cell: Pandora Tomorrow, valamint a Myst sorozat utolsó három felvonásának zenéjét is.
A január közepétől két lemezes kiadásban megvásárolható OST mindegyik számába belehallgathattok, ha elzarándokoltok az amazon.de oldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)