Hirdetés

GoG.com Halloween - akciós az új Amnesia, a Sanitarium és még rengeteg más

|

A közelgő Halloween megfertőzött mindent, a játékok is beöltöztek, van rengeteg akció és jönnek az ünnepi leárazások is.

Hirdetés

Ha olyasmit keresetek, amivel kellemes rettegésben tölthetitek el a halloweeni éjszakát, akkor azt javasolnánk, hogy első utatok a GOG.com-ra vezessen, ahol egy remek vásár keretében már párszáz forintért is remek játékokat szedhettek össze.

Így például ha érzitek magatokban az erőt, a bátorságot, és van megfelelően vastag pelenkátok, nyugodtan szerezzétek be az Amnesia: The Dark Descent és az Amnesia: A Machine for Pigs címeket. Az utóbbi egyébként a legdrágább alkotás a listából a maga 13,99 eurós árcímkéjével. Persze a lazább, inkább hangulatos sötétségért fele ennyit sem kell fizetni, így 2,49 euróért letölthetitek az Alan Wake’s American Nightmare-t, vagy az Alan Wake alapjátékot mindössze 7,49 euróért.

A régebbi címek között is érdemes szétnézni, van itt például Clive Baker’s Undying, az Alone in the Dark sorozat, a Gabriel Knight sorozat és még sok más. Lesz mivel eltölteni a szabadnapot, csak bírjátok idegekkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)