Hirdetés

Halloweenre hangol minket a Humble Bundle vérfagyasztó akciós csomagja

|

Olyan hátborzongató címeket zsebelhetünk be aprópénzért, mint az Alan Wake.

Hirdetés

Évről évre egyre többen tartják meg hazánkban is halloweent október 31-én, amely egybeforrt a tökfaragással, a beöltözéssel, a csokigyűjtéssel és a horrortartalmak fogyasztásával (nem összekeverendő a mindenszentekkel és a halottak napjával, mindhárom nap másról szól).

Erre készülnek a filmforgalmazók (idén például olyan filmeket nézhetünk meg moziban, mint a Thanksgiving és a Five Nights at Freddy's adaptációja), a játékfejlesztők (a Game Pass október végi felhozatalában ott van többek között a Dead Space remake is), és nyilván az áruházak is, élen a Humble Store-ral, amely saját akciós csomagot állított össze parás játékokból. 

Hirdetés

A Fright of Your Life bundle nincs fokozatokra bontva, egyben lehet begyűjteni az egészet, viszont így is nagyon megérős. Nyolc címet tartalmaz körülbelül 4750 forintért: a legismertebb darab közülük valószínűleg az Alan Wake Collector's Edition (felújított változat, tartalmazza a The Signal és The Writer epizódokat is), de a STASIS antológiába tartozó STASIS: Bone Totem, az Alone in the Dark és Resident Evil szériák által ihletett Tormented Souls, a nyitott világú horrorokat erősítő Pathologic 2 és a lovecrafti hangulatú Moons of Madness is bizonyára mond valamit a horrorjátékok szerelmeseinek. A kínálatot bővíti továbbá a belső nézetes bújkálós túlélőhorror, a Bendy and the Ink Machine és folytatása, a Bendy and the Dark Revival, illetve egy 2D-s felfedezős thriller, a Hidden Deep is. 

A vásárlással együtt ismét jótékonykodhatunk is, a kedvezményezett szervezetek ezúttal az International Medical Corps (amely életmentő egészségügyi ellátást és felszereléseket biztosít olyan gyermekek, családok és közösségek számára, akik háborúk, katasztrófák és járványok miatt mindent elvesztettek) és a Direct Relief (amely a világ egyik legnagyobb egészségügyi segélyszervezete). 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)