Hirdetés

Halo 1-2 HD-ben Xbox 360-on

|

Már korábban szót ejtettünk arról, hogy egyes elsőgenerációs Xbox játékokat támogatni fog az Xbox 360. Mivel azonban a konzol részéről nehezen kivitelezhető, sejthető volt, hogy csak a legsikeresebb alkotásokkal fognak foglalkozni. Így is lett. A Bungie bejelentette, hogy a Halo első és második része futtatható lesz Xbox 360-on, óriási felbontásokban, élsimítással. Ha tehát rendelkez(t)ünk Xboxszal és Halo-val, azt csak be kell tenni az új masinába, és máris kezdődhet az akció. A multiplayer és az osztott képernyő funkció is tökéletesen működik. A Bungi ezen kívül egy Halo 2 Anniversary Special jubileumi kiadást is bejelentett. Az Xbox 360 már november folyamán megvásárolható lesz.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)